De kerk gaat weer los!

"Welkom, het land gaat los"
kondigde de minister Kuipers afgelopen dinsdag aan.

Niet alleen het land, maar ook de kerk gaat weer los, zij het komende zondag nog met een lichte beperking (1,5m). Volgende week, 27 februari, gaan we weer helemaal open zonder beperkingen.

Wij zijn dankbaar dat het weer zo ver is. We hebben een moeilijke tijd gehad waarin we elkaar gemist hebben. Het is goed opgelost en we konden de afgelopen 2 jaar de diensten prima volgen en dat is ook reden voor dankbaarheid. Door de uitgezonden diensten wisten we ons toch met elkaar verbonden.

Aankomende zondag kunt u gerust naar de kerk komen, wel vragen we u om 1,5 m afstand te houden en de gebruikelijke adviezen op te volgen.

Volgende week zondag, de 27e februari, willen we deze vervelende periode afsluiten en na de dienst ook vieren dat we elkaar weer kunnen ontmoeten zonder beperkingen. We heten u allen van harte welkom, jong en oud. We hopen weer terug te gaan naar normaal. Na de dienst van de 27e kunnen we koffie met gebak drinken en eten en vooral elkaar ontmoeten! Hoewel de besmettingen nog niet weg zijn, is het gevaar voor ernstige ziektes veel minder geworden. Het is nog steeds zo: mensen met klachten blijven thuis. En mensen met een kwetsbare gezondheid zullen ook voorzichtig zijn en afstand houden. Maar ondanks dat mag het weer en daar past grote dankbaarheid. In de volgende nieuwsbrief vindt u meer informatie over de dienst van volgende week en weet nu alvast: u bent van harte welkom.

Dank U voor deze nieuwe morgen, Dank U voor deze nieuwe dag!

Print